You are currently viewing Et erfarent advisory board skal styrke Mind Your Own Business’ arbejde med unge drenge

Et erfarent advisory board skal styrke Mind Your Own Business’ arbejde med unge drenge

Mind Your Own Business’ advisory board består af de største eksperter på Mind Your Own Business’ arbejde – nemlig drenge, der alle har været med til at etablere en mikrovirksomhed i samarbejde med vores organisation.

Et alsidigt Advisory Board

Advisory Boardet består af ni drenge, som repræsenterer både drenge, der fortsat arbejder videre i deres mikrovirksomhed og andre som har valgt at bruge deres erfaringer med iværksætteri i nye sammenhænge. Flere har designet tøj, en anden har afviklet et motionsløb og en tredje har lavet sociale gaming events.

”Jeg får mere erfaring, bredere netværk og får lov til hjælpe andre.”

Sheraz – medstifter af B-N1C3 fra Tingbjerg i København

Drengene i advisory boardet kommer fra forskellige områder i Danmark fra Aabenraa til Tingbjerg. Drengene er udvalgt, fordi vi i Mind Your Own Business tror på, at de kan bidrage til at inspirere og rådgive os i udviklingen af karrierefremmende aktiviteter for de øvrige drenge i Mind Your Own Business.

På baggrund af deres værdifulde erfaringer med iværksætteri, uddannelse og arbejde samarbejder vi i Mind Your Own Business med drengene for at få gode råd, indsigter og vigtigst af alt, inspiration til vores arbejde med nye drengene i organisationen,

“Jeg synes, at der er fedt at være en del af advisory boardet i Mind Your Own Business, da det giver mig mulighed for at samarbejde med andre unge, der laver noget helt andet end jeg selv. Det er både sundt og lærerigt for alle os, der sidder i advisory boardet.”

Hussein Ali – medstifter af Culture Run fra Horsens

Advisory Boardets mange funktioner

Advisory boardet bidrager til Mind Your Own Business’ arbejde på flere niveauer. Drengene bliver inviteret indenfor til workshops, som omhandler udviklingen af MYOB Karrierenetværket. Samtidig inspirerer de nye mirkovirksomheder og repræsenterer organisationen udadtil.

De nye mikrovirksomheder, der hvert år starter op på MYOB Programmet, har brug for al den sparring og inspiration, de kan få. Derfor er de erfarne drenge i advisory boardet hvert år ude og inspirere mikrovirksomhederne. En ide, som kom fra Advisory Boardet selv, og som nu er blevet et fast tilbud til nye mikrovirksomheder.

Drengene i advisory boardet har selv været igennem Mind Your Own Business’ udviklingsforløb, og de kan derfor give gode råd til, hvordan de nye drenge bedst muligt overkommer nogle af de mange udfordringer de møder, når de bygger deres virksomheder op helt fra bunden.

Erfarne MYOB-iværksættere bliver rollemodeller for næste generation

Udover at inspirere de nye iværksættere, fungerer advisory boardet også som repræsentanter for Mind Your Own Business udadtil. Blandt andet da tre af drengene fra Tingbjerg i foråret 2019 mødtes med beskæftigelses- og integrationsborgmesteren i København, Cecilia Lonning-Skovgaard til en snak om deres faglige og personlige udvikling i arbejdet med at drive egen virksomhed.

Mød advisory boardet her:

 

Abi Magadiev

Medstifter af Event Makers

 

 

 

 

 

Daniel Jafehvand

Medstifter af Whired

 

 

 

 

 

Yunus Eren Celik

Medstifter af Je M’appelle

 

 

 

 

 

Mohamed Tannoukhi

Medstifter af Integrity X

 

 

 

 

 

Sheraz Mudassar

Medstifter af B-N1C3

 

 

 

 

 

Hussein Ali

Medstifter af Culture Run

 

 

 

 

 

Umar Rashid Malik

Medstifter af B-N1C3

 

 

 

 

 

Zakaria Belaihou

Medstifter af B-N1C3