You are currently viewing FILMSERIE: Drengene fra Whired

FILMSERIE: Drengene fra Whired

Jyske Bank har ikke blot været finansielle sparringspartnere for drengene i Trige i udviklingen af deres mikrovirksomhed Whired. Banken står nemlig også bag en flot lille filmserie, som fører os helt tæt på de unge drenge og de mange udfordringer og overraskelser de oplever i livet som spirrende iværksættere.

I et interview med Steffan Petersen, Erhvervsrådgiver i Jyske Bank og drengenes primære sparringspartner, fortæller han:

Der hvor jeg oplever den største forskel, er når jeg ser drengenes udvikling, og den glæde de har haft ved det her projekt. Det har været fantastisk at se. Især da jeg så live med på Facebook fra Business Awarden i København, da drengene vandt æresprisen; hvor jeg tror, at alle der så med, kunne se, at det her projekt har betydet enormt meget for dem. Det er jeg helt sikker på, er med til at bidrage positivt til vores samfund. Og det har Mind Your Own Business været med til at skabe. Derfor er vi rigtig glade for at have været med i projektet, og vi er lykkelige over, at få lov til at følge Whired, når de næste år fortsætter på Mind Your Own Business Akademiet.”

Fra Mind Your Own Business skal lyde en meget stor tak til Jyske Bank for deres støtte og bidrag.

Et banksamarbejde med stor værdi

#1: En idé tager form

#2: Sparring

#3: Awardshowet

#4: Hvad så nu?