You are currently viewing Tre ambitiøse mikrovirksomheder fortsætter deres iværksættereventyr på MYOB Akademiet

Tre ambitiøse mikrovirksomheder fortsætter deres iværksættereventyr på MYOB Akademiet

I oktober 2018 startede de unge drenge deres rejse, da de på MYOB Programmet etablerede deres mikrovirksomheder helt fra bunden. Sammen med frivillige venturepiloter og mentorvirksomheder lærte de at arbejde sammen som venner og kollegaer.

Drengene arbejdede ambitiøst med forretningsstrategier, og fik tillært sig nye kompetencer indenfor markedsføring, eventplanlægning og økonomistyring. Til oktober byder vi de tre mikrovirksomheder velkommen på MYOB Akademiet.

”Vi møder hvert år drenge, der motiveres til at videreudvikle deres mikrovirksomheder – fordi de har opnået succes og anerkendelse og har set, at det kan lykkedes, hvis man yder en seriøs indsats. Med Akademiet kan vi sikre forsat opbakning til drengene. Vi kan imødekomme deres ambitioner og vejlede dem i udviklingen af deres mikrovirksomheder,” forklarer Maria Kavita Nielsen, direktør i Mind Your Own Business.

KPMG OG IMPLEMENT SOM SPARRINGSPARTNERE 

Med fokus på mikrovirksomhedernes konkrete behov tilbyder MYOB Akademiet i samarbejde med værdifulde erhvervspartnere som KPMG og Implement Consulting Group opkvalificering og kompetenceudvikling til drengene. De tre mikrovirksomheder arbejder med hver deres unikke forretningside, og de modtager derfor skræddersyet organisatorisk rådgivning, som skal styrke netop deres mikrovirksomhed.

MØD MIKROVIRKSOMHEDERNE

FARGE

De ni drenge, der udgør mikrovirksomheden Farge – FAst ChaRGE – har et ambitiøst mål om at sætte en stopper for mangel på strøm til mobiltelefoner, når man er på farten. Derfor har de solgt ladestationer til lokale butikker i Køge og oprettet en hjemmeside, hvor man kan finde de nærmeste butikker, der er en del af Farge-fællesskabet og tilbyder opladning.

Drengene har fokuseret på B2B-samarbejder, og har selv været rundt til de lokale butikker og succesfuldt pitchet deres idé. Drengene har tårnhøje ambitioner, og håber på længere sigt at kunne ekspandere til flere byer.

Følg Farge på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

PRAQUA

Bag mikrovirksomheden Praqua står ti drenge fra Nordvestkvarteret i København, som elsker deres sneakers. De vil gerne bruge deres sneaks i al slags vejr – og de er trætte af, at de bliver ødelagt på gaden. Med mottoet “Dirty Streets. Fresh Sneaks” har drengene lavet en beskyttende nanospray, som holder dine sneakers rene i det danske vejr.

Drengene fik produceret 200 flasker, som de solgte til både events, samarbejdspartnere og en hel portion forudbestillinger. Drengene er meget fokuserede på at få mere viden om netop iværksætteri og de mange bagvedliggende processer, når man starter virksomhed op.

Følg Praqua på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

MON AMI

I Kokkedal arbejder ni drenge sammen om mikrovirksomheden Mon Ami. De producerer en sidetaske, som drengene lover bliver din bedste ven.

Efter at have været i dialog med flere producenter, lagde drengene sig fast på model, kvalitet og farve og bestilte hele 100 sidetasker hjem. De blev succesfuldt solgt til en releasefest i lokalområdet, efterfulgt af en bod til Kokkedal Byfest og en salgsdag hos KPMG. Der er fuld fart på de ambitiøse drenge, som allerede drømmer om at designe nye produkter og nå et større marked.

Følg Mon Ami på deres Instagram.

DET NÆSTE SKRIDT FOR MIKROVIRKSOMHEDERNE

Startskuddet til arbejdet på MYOB Akademiet sker når KPMG i samarbejde med Mind Your Own Business for fjerde år i træk inviterer indenfor til Strategy Camp den 5. oktober 2019. Her skal Farge, Mon Ami og Praqua udvikle mikrostrategier og blive helt skarpe på det kommende års arbejde i mikrovirksomhederne. Vi glæder os meget til at følge mikrovirksomhederne.

Har du lyst til at samarbejde med drengene i Mind Your Own Business?

Som venturepilot er du med til at skabe en helt unik mulighed for unge drenge i udsatte boligområder. Lige nu søger vi venturepiloter i hele landet på vores forløb på både MYOB Programmet og MYOB Akademiet. Læs mere her.