You are currently viewing Giv drenge fra Slagelse en unik mulighed for at skabe en mikrovirksomhed

Giv drenge fra Slagelse en unik mulighed for at skabe en mikrovirksomhed

Ni unge drenge fra Ringparken i Slagelse er begyndt arbejdet med at udvikle en forretningsidé. Vi søger de sidste engagerede personer, som vi være drengenes tætteste sparringspartnere. Som frivillige venturepilot vil du samarbejde med drengene, når I sammen etablerer en mikrovirksomhed.

Vi sikrer det gode og trygge samarbejde under covid-19 og følger myndighedernes retningslinjer. Derfor kan samarbejdet både foregå virtuelt og i mindre fællesskaber. Vi er omstillingsparate og følger udviklingen i samfundet.

Hvem søger vi?

Vi søger mennesker med en bred vifte af uddannelsesbaggrunde, aldre og erhvervserfaringer. Vi forestiller os, at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du vil give nogle af dine faglige kvalifikationer fra uddannelse eller erhvervslivet videre og sætte dem i spil i en praktisk kontekst.
  • Du tror på, at iværksætteri og socialt entreprenørskab som metode kan gøre en positiv forskel for unge drenge fra udsatte boligområder.
  • Du er en teamplayer, der kan udvise empati og tålmodighed overfor drengene, og du forstår at indgå i et konstruktivt samarbejde med andre frivillige.
  • Du kan motivere og inspirere, også når det er svært, fordi du ønsker at skabe noget betydningsfuldt sammen med drengene.

Hvad tilbyder vi?

  • Mulighed for at komme tæt ind på livet af og blive en central sparringspartner for en gruppe drenge på 13 til 19 år, som ønsker at etablere en mikrovirksomhed.
  • Erfaring med at arbejde med en veldokumenteret empowerment-metode og iværksætteri.
  • Tæt samarbejde med CSR-fokuserede virksomheder og boligsociale indsatser.
  • Sparring med andre engagerede venturepiloter og rådgivning fra Mind Your Own Business.

Hvornår begynder vi?

Samarbejdet med drengene begynder i november 2020. Her vil du møde de andre frivillige i dit team, og sammen bliver I klædt på til opgaven. Herefter lærer du og de andre frivillige drengene at kende. I skal samarbejde frem til maj 2021.

Det officielle startskud på samarbejdet i mikrovirksomhederne sker i oktober og faciliteres i samarbejde med store erhvervspartnere som konsulenthusene The Boston Consulting Group, KPMG og mange flere.

Hvad er tidsforbruget?

Du skal forvente at bruge tre til fire timer om ugen, og arbejdet i mikrovirksomheden med drengene foregår én fast arbejdsdag om ugen fra cirka klokken 17.00 til 19.00 i Posthusets iværksættermiljø.

Den resterende tid bruger du sammen med dit team på seks til otte venturepiloter til at koordinere og forberede arbejdet i mikrovirksomheden. Der kan være behov for at afsætte yderligere tid – eksempelvis op til lanceringen af et produkt eller afholdelse af et event.

Hvad er Mind Your Own Business?

Med iværksætteri som omdrejningspunkt engagerer Mind Your Own Business drenge i alderen 13 til 19 år fra udsatte boligområder i hele landet. I samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og virksomheder fra erhvervslivet giver vi drenge mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed.

I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet. Siden 2010 har vi engageret 607 drenge til at etablere 67 mikrovirksomheder på MYOB Programmet og 87 dren­ge at videreudvikle 12 mikrovirksomheder på MYOB Akademiet.

[redblock]

BLIV VENTUREPILOT

Her kan du udfylde kontaktformularen og skrive, hvorfor du vil samarbejde drengene, så kontakter vi dig.

[/redblock]

[form id=”5460″]