GjetUp skabte et brag af en åbningsfest for mere end 200 danseglade unge

I weekenden havde drengene fra Halsnæs debut som eventmagere – og det med overvældende succes! Mere end 200 unge fra hele Halsnæs havde fundet vej til drengenes første event.

Spred budskabet

Drengene bag den nye eventvirksomhed GjetUp har spredt nyheden om åbningsfesten på Facebook og andre sociale medier. Her kunne der vindes billetter, V.I.P. borde og andet godt, hvis deltagere selv inviterede flere venner og bekendte med.

En sådan form for markedsføring viste sig at være en særdeles effektiv strategi. Via sponsorer og godt samarbejde med lokalområdet, havde det lykkedes drengene at leje hele Frederiksværk hallen til fest fra kl. 19.00 – 02.00. Og med hele 200 gæster betalte det sig, at drengene fra start tænkte stort.

Grundig forberedelse

I månederne op til festen har drengene og et par fantastiske venturepiloter arbejdet på, at få alle ender til at mødes på den store aften. Der skulle blandt andet bookes fire DJ’s, laves aftaler med dørmænd og barpersonale, handles ind til lækre alkoholfrie drinks og lægges et særligt beskyttende dansegulv til at tage imod både spidse stilletter og tunge bas-tramp.

Og specielt det sidste var der brug for – de mange gæster kunne nemlig danse en hel aften og nat til lækre toner fra et sprit nyt monster anlæg, der senere på året skal spille op ved årets Distortion Festival.

Vi tager i den grad hatten af for holdet fra Halsnæs, og håber at vi også bliver inviteret med til deres næste fest!