You are currently viewing H2B-Lifted arbejder for at udvikle prototype og møder kreativt værksted

H2B-Lifted arbejder for at udvikle prototype og møder kreativt værksted

Drengene og venturepiloterne mødtes med Bülows Makerspace på Zoom. Her præsenterede drengene deres idéer og proces for Klaus og Valdemar fra det kreative værksted.

Drengene bag H2B-Lifted fra Fredericia mødte det kreative værksted Bülows Makerspace, som kan guide de unge iværksættere i udviklingen af en prototype. Drengene vil udvikle en specialiseret måtte, der kan hjælpe gangbesværede med at komme op og ned ad trapperne.

”På alle måder et spændende møde med de seje drenge fra H2B-Lifted. De er helt sikkert godt på vej til et produkt, som uden tvivl vil kunne hjælpe mange. Vi ser meget frem til at hjælpe drengene fremadrettet,” fortæller Klaus og Valdemar fra Bülows Makerspace.

Måttens opbygning og funktion

For drengene var det givende at tale med nogle professionelle fagfolk om deres forretningsidé, fortæller 18-årige Muhsin, som er én af mikroiværksætterne bag H2B-Lifted.

”Vi fandt ud af, hvad vores næste skridt skal være, og hvordan vi kan bruge Bülows til at nå frem til en endelig prototype, der tydeligt viser produktets opbygning, funktion og anvendelsesmuligheder,” siger han.

I mikrovirksomheden samarbejder drengene med venturepiloterne om at udvikle et produkt, der kan placeres på trapper, så det kan afdæmpe stød og beskytte led og sener i knæ, hofte og ankler hos ældre og gangbesværede mennesker.

Bülows Makerspace er et værksted med visionen om, at du kan skabe alt det, som du kan forestille dig. Det er et læringsrum, der opfordrer til opfindsomhed og skæve ideer. Derfor er det en spændende mulighed for H2B-Lifted, at de kan udfordre deres håndværk og idéer her.

I efteråret 2019 begyndte drengene på MYOB Programmet, hvor de fik idéen til produktet og udviklede den allerførste prototype. I dag er drengene en del af MYOB Akademiet, hvor de samarbejder for at videreudvikle deres ide.