You are currently viewing Integrity-X når nye højder med stærke partnerskaber til stort gamingevent

Integrity-X når nye højder med stærke partnerskaber til stort gamingevent

Storskærmen lyser blåt ned på bænkene og sækkestolene, som alle børnene og de unge har fundet sig til rette i. De kigger tilbage mod podiet og computerne, hvor de skal spille om sejren i turneringer i Counterstrike og Fortnite til Gamers Galaxy i Hafnia-Hallen.

Det er det tredje gamingevent, drengene bag Integrity-X har udviklet. Det er også det største event, de syv unge iværksættere fra Folehaven i Valby har skabt. 175 børn, unge og voksne er med i sportshallen denne lørdag i april. Det er en helt ubeskrivelig dejlig følelse at se de glade mennesker, fortæller Asim fra Integrity-X, da turneringerne er begyndt.

”Det går virkelig godt. Alle deltagerne og tilskuerne har en virkelig fed energi, som gør Gamers Galaxy fedt. Det er en stor succes. Strømmen og nettet gik ned i starten. Vi stressede meget, holdt hovedet koldt og kom igennem. I tumulten skulle deltagerne både informeres og underholdes,” siger Asim og fortsætter:

”Jeg er ikke normalt typen, der bare lige er vært. Men de andre drenge var så optagede af at løse problemer, så jeg steppede op og gjorde mit bedste. Jeg blev helt klart overrasket over mig selv. Jeg føler, jeg gjorde det godt,” siger Asim, efter at han fra podiet med en mikrofon i hånden har fortalt jokes og fået hele salen til at grine.

Et stærkt koncept

I månederne op til Gamers Galaxy har drengene skrevet mails og haft møder med virksomheder og interessante mennesker fra branchen for at skabe partnerskaber, som kan styrke eventet.

De har arbejdet hårdt og dedikeret, derfor var det en stor sejr, da Hafnia-Hallen takkede ja til samarbejdet og gav Integrity-X chancen for at holde eventet i deres hal. Ét af drengenes store mål var netop at holde eventet uafhængigt af deres lokale klub, hvor de seneste to events blev holdt.

”Partnerskaber er noget af det vigtigste for os. Som virksomhed er Integrity-X stadig meget lille, og det betyder altså også, at vi ikke har den største kapital. Når vi drømmer så meget, som vi gør, og hele tiden vil lave større events, er partnerskaber kernen i det. Uden alle vores partnere ville det ikke være muligt for os at lave det, vi elsker,” siger Mohamed fra Integrity-X.

De unge iværksættere fik også succes med at få samarbejder med SharkGaming, Hungry.dk, MM Vision, LiveCompany, Burger King og Baisikeli, som har bidraget med udstyr og præmier til Gamers Galaxy.

Fællesskab i galaksen

To drenge spiller bordtennis og tre spiller bordfodbold i FunZone, mens ti gamere konkurrerer ved computerskærmene i Hafnia-Hallen. Integrity-X har sørget for mange forskellige aktiviteter, hvor gæsterne kan spille sammen, lære hinanden at kende og forhåbentlig skabe nye venskaber.

De stærke sociale værdier, som Integrity-X har, overbeviste SharkGaming om, at de ville samarbejde og tilbyde computere, tastaturer og høretelefoner til Gamers Galaxy. Det fortæller Mads Persson, der er salgskonsulent hos SharkGaming, som leverer gamingudstyr til nogle af verdens bedste e-sportshold.

”Det, der i første omgang fangede mig ved netop Integrity-X, var deres drive for at stable et bæredygtigt og langsigtet event på benene. Deres drive for at ville skabe en unik oplevelse, som samtidig minder en om de gode gamle trygge rammer – altså det bedste af begge verdener. Det unikke ved konceptet er igen, at hele overskuddet går til velgørenhed – det er selvfølgelig noget, som vi gerne vil støtte op om!” siger Mads Persson.

Der er stor synergieffekt i at skabe samarbejder, alle parter får noget ud af det, mener Mohamed. For Integrity-X kan skabe endnu flere oplevelser for unge, mens det kan gavne deres samarbejdspartnere at nå målgruppen og blive associeret med et velgørende projekt.

Til Gamers Galaxy kan alle være med, uanset om man har erfaring eller er helt ny i e-sportens verden.

Holdene bliver mikset, så alle kan møde nye venner. Og dét gør Integrity-X’s koncept til noget helt særligt, mener Michael Lüthi, der er kunderådgiver ved Sparekassen Sjælland-Fyn, som rådgiver drengene og har doneret flotte præmier.

”Vi vil gøre Sjælland og Fyn til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Og med Integrity-X hjælper vi helt konkret i et niveau, som har en stor betydning for drengene og lokalsamfundet. Vi er glade for at kunne bistå med den faglige hjælp og økonomiske sparring til mikrovirksomheden, så drengene får de bedst mulige forudsætninger for at opnå succes med det, de gerne vil opnå,” siger Michael Lüthi.

Solidt netværk i femtiden

For at lære om at arrangere gamingevents af én af de bedste i branchen, inviterede drengene Frederik Byskov til en aften for at udveksle idéer. Han har arrangeret adskillige e-sportsturneringer for flere tusinde mennesker, stiftet e-sports-organisationen Astralis og været manager for holdet Astralis, som er et af verdens bedste i Counterstrike.

“Jeg tror faktisk, at sådan noget, som I har gang i – det her med at gaming er socialt – dét er rigtigt vigtigt. Det sociale element er interessant – for dét kan gaming-arrangementer virkelig. Og sådan adskiller I jer fra det, som allerede er på markedet. Med det koncept tror jeg, at I kan nå langt,” sagde Frederik Byskov dengang til Integrity-X.

I Hafnia-Hallen er der stor spænding, for det er otte gode hold, som er med i Counterstrike-turneringen. Integrity-X skiftes til at gribe mikrofonen og kommentere slagets gang.

”Det er en vildeste oplevelse nogensinde. Der har været så travlt, men at kunne åbne dørene og se alle de glade mennesker, det er en drøm, som går i opfyldelse,” siger Mohamed.