Mind Your Own Business Akademi – det nyeste skud på stammen

Akademiet tilbyder støtte, kompetenceudvikling og opkvalificering til drenge som, gennem et Mind Your Own Business forløb, har etableret og driver egen mikrovirksomhed.  Med drengenes og deres eksisterende mikrovirksomheders konkrete behov i centrum samler det nye Akademi dansk erhvervsliv og civilsamfundet i en fælles indsats om drengenes videre positive udvikling. Første forløb på Akademiet løber fra februar til juni 2017.

Akademiet søger frivillige venturepiloter

Hvorfor et Akademi?

Siden 2010 er Mind Your Own Business blevet et succesfuldt og relevant bud på en velfærdsløsning, der i stor grad og på innovativ vis formår at understøtte positiv social og faglig udvikling hos drenge fra udsatte boligområder.

Akademiet samarbejder med de drenge, som efter afsluttet Mind Your Own Business forløb, er motiveret for både at fortsætte den gode udvikling i deres mikrovirksomheder samt opkvalificere og udvikle deres individuelle kompetencer.

”Vi møder hvert år drenge, der motiveres til at videreudvikle deres mikrovirksomheder – fordi de har opnået succes og anerkendelse og har set, at det kan lykkedes, hvis man yder en seriøs indsats.
Med Akademiet kan vi sikre forsat opbakning til drengene. Vi kan imødekomme deres ambitioner og vejlede dem i udviklingen af deres mikrovirksomheder. Det har stor værdi, og vi glæder os til forsat at samarbejde med drengene og følge deres udvikling.”
– Maria Kavita Nielsen, Direktør hos Mind Your Own Business.

Akademiet skruer op for den faglige og organisatoriske udvikling

På Akademiet er der skruet op for den erhvervsfaglige og organisatoriske rådgivning, og drengene får derudover mulighed for at indgå i individuel karriererelateret rådgivning. Akademiet har derfor indgået en række stærke erhvervspartnerskaber med førende danske virksomheder. Blandt andet er der indgået partnerskab med KPMG, som vil være en tæt og primær erhvervspartner i relation til drengenes erhvervsfaglige udvikling. Til marts vil den første udviklingscamp på Akademiet blive afholdt hos og faciliteret af KPMGs dygtige konsulenter i København.

I KPMG lægger vi stor værdi i at muliggøre forandring og gøre en positiv forskel for det omkringliggende samfund vi bevæger os i. Jeg blev introduceret til Mind Your Own Business sidste år, hvor KPMG stod for en pilotworkshop til Akademiet. Det var en fantastisk givende oplevelse, at se entusiasmen og villigheden til at lære hos drengene. Jeg har selv boet i Blågården på Nørrebro i København, hvor jeg oplevede hvordan kedsomhed og manglende positive forbilleder frustrerede mange af de her drenge. Kombination af de to gjorde, at der ikke var nogen tvivl om jeg skulle engagere mig i Mind Your Own Business, og at jeg så samtidig har en arbejdsplads, som fokuserer på at gøre en positiv forskel for vores omkringliggende samfund, og derfor oplever en værdi i, at jeg bruger noget af min arbejdstid på dette program, er jo helt fantastisk. Jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme! Behovet er der!” – Eran Ravn Ben-Ami, Senior Consultant hos KPMG

 

Lige nu søger Akademiet venturepiloter til at støtte op om drengenes ugentlige arbejde i deres mikrovirksomheder.

Akademiet søger frivillige venturepiloter