You are currently viewing Mind Your Own Business-drenge skaber værdifuldt netværk med erhvervslivet

Mind Your Own Business-drenge skaber værdifuldt netværk med erhvervslivet

NYSGERRIGE DRENGE TIL NETVÆRKSAFTEN I AARHUS MED JYSKE BANK & RAMBØLL

I Aarhus bød Jyske Bank i begyndelsen af september indenfor til en netværksaften. Her var drenge fra flere forskellige mikrovirksomheder samlet til en fælles udveksling af erfaringer fra arbejdet i deres mikrovirksomheder, om iværksætteri samt studielivet og fremtidige karrieredrømme.

Steffan Petersen, erhvervsrådgiver i Jyske Bank, fortalte om de mange jobmuligheder i bankverdenen, og hvordan Jyske Banks medarbejdere spænder vidt fra økonomer til køkkenpersonale og fra HR til marketing. Også Rambøll var repræsenteret på aftenen, hvor chefkonsulent Stefan Vestergaard og arkitekt Lærke Nørbygaard fortalte om de mange karrieremuligheder, der er i en stor ingeniørvirksomhed.

Derudover fortalte Stefan og Hussein, fra mikrovirksomheden Culture Run fra Horsens, om hvordan de, gennem MYOB Karrierenetværket, havde fået kontakt til hinanden. En kontakt der har resulteret i, at Hussein i dag er i praktik i Rambøll ved siden af sit studie. Stefan belyste, hvordan det har stor værdi for en virksomhed som Rambøll at samarbejde med studerende, og hvilke opgaver de kan løfte.

Hussein forklarede, hvordan han har opnået at kombinere sit studie i velfærdsteknologi på Syddansk Universitet med praktisk erhvervserfaring i Rambøll, og hvad han håber at få ud af det i fremtiden. Sammen inspirerede Stefan og Hussein resten af drengene til at række ud til erhvervslivet, og vise, hvilken ressource de er.

Jeg synes altid, det er spændende at høre historier om folks karriere, især fordi det er et
fingerpeg om, at det nok skal gå, også selvom man ikke ved, hvor man ender henne”
,
sagde Emil fra mikrovirksomheden Whired i Trige.

AKTIV ERFARINGSUDVEKSLING MELLEM TEENAGEDRENGE TIL NETVÆRKSAFTEN I KØBENHAVN

I København var drenge fra både tidligere og nuværende mikrovirksomheder samlet til en aften med fokus på karrieremuligheder og netværk i Mind Your Own Business hovedkontor. Her var der især fokus på drengenes eget netværk. Flere af drengene har igennem deres mikrovirksomheder udviklet deres egne unikke tøjmærker, så der blev ivrigt udvekslet erfaringer og gode råd om designs, leverandørkontakter, markedsføring på sociale medier og meget mere.

KARRIEREBØRS MED HUAWEI & SALESFORCE

Aftenen bød også på en karrierebørs. Her fortalte Shayan Shojaei, der til daglig er digital marketing manager i Huawei og Peter Hjelmsø, der arbejder som strategic account executive i Salesforce, om deres arbejdspladser, og om de mange karrieremuligheder der er i deres branche.

”Jeg synes, at drengenes umiddelbarhed og nysgerrighed er meget prisværdig. Jeg får personligt et kick ud af se glimtet i deres øjne, når jeg snakker med dem og oplever dem på tæt hold”, sagde Shayan Shojaei, digital marketing manager i Huawei efter aftenens event.

PROFESSIONELT NETVÆRK I MIND YOUR OWN BUSINESS

MYOB Karrierenetværket er et professionelt netværk, der henvender sig til alle de drenge, der har været en del af Mind Your Own Business siden organisationen startede i 2010. MYOB Karrierenetværket tilbyder drengene spændende og karrierefremmende aktiviteter. Der er fokus på, at drengene fortsat kan skabe et netværk til store danske virksomheder og ikke mindst at være en del af et landsdækkende fællesskab med andre drenge, som sammen med Mind Your Own Business har fordybet sig i iværksætteri.