Mind Your Own Business hyldet på Københavns Rådhus

På Københavns Rådhus blev knap hundrede iværksætterdrenge, venturepiloter, virksomhedsmentorer og lokale samarbejdspartnere hyldet for det hårde arbejde og de flotte resultater, de har opnået med deres mikrovirksomheder.

Positive vibrationer til byen


Langbordet med de famøse rådhuspandekager stod klar. Ligeledes gjorde repræsentanter fra mikrovirksomhederne G for Gentleman, Icebreakers, Nørrebroløbet, KAU-Cup og B-N1C3, da Overborgmesteren tog talerstolen og roste det seje arbejde og modige valg, det har krævet af drengene at starte egen virksomhed.

”I er blevet rollemodeller i jeres lokalområder, både for jeres søskende, kammerater og alle dem, som møder jer eller læser om jer i aviserne. I en tid hvor medierne har meget fokus på de få men meget ærgelige historier, skaber I med jeres synlighed og høje energi gode historier og positive vibrationer rundt omkring i jeres lokalområder. Det giver noget meget værdifuldt tilbage til byen,” sagde Frank Jensen.

Betydningsfuldt at være med i Mind Your Own Business

”Det har betydet meget for os at være med i Mind Your Own Business”, sagde Mohammed El Argabi, direktør i t-shirt virksomheden G for Gentleman, der også indtog talerstolen. Det er et år siden, hans Mind Your Own Business-forløb sluttede, men han er sammen med sine fire kammerater stadig stærkt engageret i arbejdet med firmaet. Han fortalte den mangfoldige forsamling om den spændende rejse, det har været for drengene at starte mikrovirksomhed – en rejse der har ført dem på live landsdækkende TV og til iværksætterkonference i Chicago. ”Før var det en hobby for os at lave ballade. Hvis ikke vi havde startet G for Gentleman, så er der nok flere af os, der stadig ville rende rundt og lave ballade.”

Anti-bande manifestet

Afslutningsvis overrakte han Overborgmesteren den første plakat med G for Gentlemans nye anti-bandemanifest, og inviterede ham officielt til at blive medlem af deres nystartede anti-bande, der med afsæt i mikrovirksomhedens værdikodeks vil oplyse andre unge om de mange negative konsekvenser, der er ved at blive en del lokale bandemiljøer. Og så stod den på pandekager og hyggelig networking mikrovirksomhederne i mellem.

Tak til Overborgmester Frank Jensen for den fine reception. Vi er enormt stolte over, Københavns Rådhus vil hylde Mind Your Own Business og mikrovirksomhedernes flotte resultater.