Mind Your Own Business modtager Børnehjælpsdagens Lillebror Pris

Hvert år tildeler Børnehjælpsdagen ’Lillebror Prisen’ til en organisation, forening eller et projekt som i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats for børn og unge i Danmark.

En ny metode og en vigtig indsats

Priskomitéen har valgt at belønne Mind Your Own Business, fordi det er en ny og anderledes metode, der gør en vigtig og virkelig indsats for etniske minoritetsdrenge i udsatte områder i Danmark. ”Programmet skaber reel forandring i drengenes liv – på drengenes egne præmisser”, fortæller Helle Bechgaard, medlem af priskomitéen. ”Der skabes både værdi på det økonomiske, det faglige, det sociale og det samfundsmæssige plan, og derfor tilfalder dette års Lillebror Pris en yderst værdig modtager.”

En glad og stolt programchef

Maria Kavita Nielsen var en lykkelig programchef, da hun i dag fik overrakt Lillebror Prisen i festsalen på Københavns Rådhus: ”Lillebror Prisen er først og fremmest en enorm ære at modtage, og jeg er utrolig glad og stolt. Det betyder meget, at folk anerkender det arbejde, vi laver. Vi har udviklet en vigtig indsats og en metode, der har vist sig at have en meget positiv effekt for de involverede. Pengene skal bruges til at understøtte samarbejdet med og arbejdet omkring drengene. Med prisen får vi mulighed for at nå ud til flere drenge og fortsat sikre den høje kvalitet i etableringen og faciliteringen af vores mikrovirksomheder i Mind Your Own Business.”

Læs Børnehjælpsdagens pressemeddelelse her

TAK

Her fra Mind Your Own Business skal der lyde en stor og varm tak til alle jer gode mennesker, drenge, venturepiloter, virksomhedsmentorer og samarbejdspartnere fra hele Danmark, som fra 2010 har været med til at gøre Mind Your Own Business til et sjovt, udviklende og inspirerende program at tage del i. Lillebror Prisen er en anerkendelse af og hyldest til den indsats, I har lagt og fortsat lægger i arbejdet med mikrovirksomhederne og hinanden.