You are currently viewing Mød fire ambitiøse og dedikerede mikrovirksomheder på MYOB Akademiet

Mød fire ambitiøse og dedikerede mikrovirksomheder på MYOB Akademiet

De fire drengegrupper startede på MYOB Programmet i oktober 2017, hvor de etablerede deres mikrovirksomheder helt fra bunden. Sammen med venturepiloter, mentorvirksomheder og erhvervspartnere lærte de at arbejde sammen som venner og kollegaer, og de gjorde sig værdifulde erfaringer med netværk og iværksætteri. Drengene arbejdede ambitiøst med forretningsstrategier, og de fik tillært sig nye kompetencer indenfor markedsføring, salg, eventplanlægning, økonomistyring og meget meget mere.

Til oktober byder vi de fire mikrovirksomheder velkommen på MYOB Akademiet. Med fokus på drengenes og deres eksisterende mikrovirksomheders konkrete behov tilbyder MYOB Akademiet i samarbejde med dansk erhvervsliv og civilsamfundet støtte, kompetenceudvikling og opkvalificering til drengene.

”Vi møder hvert år drenge, der motiveres til at videreudvikle deres mikrovirksomheder – fordi de har opnået succes og anerkendelse og har set, at det kan lykkedes, hvis man yder en seriøs indsats. Med Akademiet kan vi sikre forsat opbakning til drengene. Vi kan imødekomme deres ambitioner og vejlede dem i udviklingen af deres mikrovirksomheder.” forklarer Maria Kavita Nielsen, direktør i Mind Your Own Business.

Stærke erhvervspartnere sikre faglig opkvalificering

I alt skal 36 drenge fra fire boligområder rundt om i Danmark det kommende år arbejde intenst med udviklingen af deres personlige og faglige kompetencer både individuelt og på tværs af gruppen. På MYOB Akademiet er der derfor skruet op for den erhvervsfaglige og organisatoriske rådgivning, gennem en række stærke erhvervspartnerskaber, med førende danske virksomheder herunder KPMG og Implement Consulting Group.

Mød mikrovirksomhederne

ProDust

I Bispebjerg har otte drenge i alderen 15-16 år startet mikrovirksomheden ProDust. Deres drøm er at producere en sund energidrik på pulverform, som er målrettet gamere. Drengene har fra start været fokuseret på at levere et sundere og bedre alternativ til energidrikke, og de ligger pt i forhandlinger med både producenter og interesserede investorer.

Følg Produst på Facebook

Je M’Appelle

I Egedalsvænget i Kokkedal står ti drenge i alderen 13-14 år bag mikrovirksomheden Je M’Appelle. Drengene designer hoodies med et dybereliggende budskab; at man skal møde hinanden med åbent sind og ligeværd, lige meget hvor man kommer fra. Designet og budskabet er populært, og drengene har arbejdet hårdt med branding og marketing og har blandt andet afholdt en stor, succesfuld releasefest.

Følg Je M’Appele på Facebook og Instagram

TRAP

I Frydenlund i Århus har ni drenge i alderen 17-18 år etableret mikrovirksomheden TRAP. Drengene har en stor passion for modetøj, og valgte derfor at starte deres eget tøjmærke. Mikrovirksomhedens budskab er stærkt; med en klar opfordring til ikke at falde i fælden på gaden, men at holde sig til de positive sammenhænge udenfor livet i den kriminelle løbebane. Drengens første produkt er et tracksuit, og for at det kan passe til både deres budskab og smag, og har TRAP fået skræddersyet en prototype, som nu skal sættes i produktion.

Følg TRAP på Facebook og Instagram

Integrity X

I Folehaven i Valby har ti barndomsvenner i alderen 15-17 år udviklet mikrovirksomheden Integrity X. Drengene laver sociale gaming-events, under navnet Gamers Galaxy, hvor de fokuserer på interaktion og fællesskab mellem spillerne. Drengene har valgt at kombinere deres passion for gaming med en drøm om at skabe social forandring, og derfor donerer de alt overskud til Red Barnet og deres arbejde for børn i nød.

Følg IntegrityX på Facebook og Instagram

De næste skridt for mikrovirksomhederne

Startskuddet til arbejdet på MYOB Akademiet sker når KPMG åbner deres lokaler til årets første Udviklingscamp d. 6. oktober. Her skal Je M’apelle, Produst, IntegrityX og TRAP skrive mikrostrategier og blive helt skarpe på det kommende års arbejde i mikrovirksomhederne.  Vi glæder os meget til at følge mikrovirksomhederne og fortælle om drengene.

Du kan nå at blive venturepilot på vores forløb på MYOB Programmet og MYOB Akademiet. Læs mere her eller meld dig til nedenfor

[redblock]

BLIV VENTUREPILOT

                        Udfyld kontaktformularen, og hvorfor du er interesseret i at samarbejde                         med unge drenge i alderen 13-19 år, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

[/redblock]

[form id=”5460″]