Nørrebroløbet anno 2012 var en kæmpe succes!

Drengenes vision har hele vejen igennem været at vise Nørrebro frem fra en positiv side og gøre op med den negative omtale, deres bydel ofte er udsat for. Derfor har de i fem måneder arbejdet hårdt på at organisere en begivenhed, der kan samle københavnerne om den mangfoldige bydel.

Drengene har ydet en imponerende indsats, hvor de uge efter uge har været ude i Københavns gader og stræder for at opsøge sponsorer og gøre reklame for deres løb. Resultatet af drengenes engagement og entusiasme afspejlede sig på dagen, hvor alt gik op i en højere enhed.

Således formåede drengene at fordoble antallet af løbsdeltagere fra sidste års Nørrebroløb, og de har dermed skabt et solidt fundament i forhold til at gøre Nørrebroløbet til en årlig tilbagevendende tradition.

Ros til arrangørerne

Igen i år har løbet fået stor ros fra mange af deltagerne i løbet. De mange frivillige medhjælpere leverede en flot indsats på ruten, hvor de med flag og afspærringer guidede løberne igennem bydelen. Halvvejs på ruten var der opstillet vandbod, så alle løberne kunne få en forfriskning i den bagende sol.

De flotte rammer, som blev skabt for løberne resulterede i, at sidste års rekord blev slået med knap et minut. Således kom den første løber i mål med en tid på bare 15,36 min. for de fem kilometer rundt i Indre Nørrebro.

Glade og stolte drenge

Det var 12 meget glade drenge, der kunne byde de mange løbsdeltagere velkommen:

”Velkommen – det er godt at se så mange. Det er os, der har lavet Nørrebroløbet, og vi har arbejdet med Nørrebroløbet i et halvt år. Tak til dem, som har sponsoreret os og alle dem som har hjulpet os.”

Sådan lød velkomsten fra drengene, hvilket skabte beundrende jubel fra de mange løbere. Efter løbet fortalte en tydligt stolt direktør i Nørrebroløbet, Mohamed Yassin:

”Det er første gang, vi har stået foran 500 mennesker og sagt noget til dem, og det er vi rigtig stolte af.”

Barca – here we come

Den store opbakning fra løbere og sponsorer betyder, at drengene nu har fået råd til at opfylde en af deres helt store drengedrømme; at komme til Barcelona og se en fodboldkamp med FC Barcelona. For de flestes vedkommende bliver det første gang, de oplever at komme længere væk end deres hjemby – 2200 København N.

I Mind Your Own Business vil vi gerne ønske drengene stort tillykke med det flotte arrangement, og ønsker dem en god tur til Barcelona og alt godt i fremtiden.

Der var mange medier til stede ved Nørrebroløbet, og det er der kommer mange gode TV-indslag og artikler ud af:

Følg link her

Følg link her

Se flere billeder på vores facebookside

Tak til Jan K. Madsen for de flotte billeder!