You are currently viewing NYT STRATEGISK ERHVERVSPARTNERSKAB MED GREATTALKS I GRØNLAND

NYT STRATEGISK ERHVERVSPARTNERSKAB MED GREATTALKS I GRØNLAND

GREATTALKS-ip Kalaallit Nunaanni inuussutissarsiornerup iluani ilisimasalittut suliqatigilerneqarnera

Som strategisk erhvervspartner skal GREATTALKS sammen med Mind Your Own Business planlægge og facilitere Venture Camps med de drenge, som skal igennem det otte måneder lange udviklingsprogram, hvor de skal udvikle, etablere og drive deres egne mikrovirksomheder.

GREATTALKS er glade for at blive en del af Mind Your Own Business:

”Vi er overbeviste om, at vi kan bidrage med det, som vi i GREATTALKS brænder for og tror på. Nemlig nysgerrighed, dialog og ikke mindst troen på egne evner og derfra kunne og turde agere på ens tanker, ideer og ønsker,” siger Sonja Sørensen og Carsten Olsen, ejere af GREATTALKS.

De tilføjer, at de er overbeviste om, at Mind Your Own Business og GREATTALKS rummer mange muligheder, herunder at vi sammen kan bygge konstruktive broer mellem drenge, frivillige venturepiloter og erhvervslivet lokalt.

I Mind Your Own Business hilser direktør og grundlægger Maria Kavita Nielsen det nye samarbejde velkomment:

”Jeg ser utrolig meget frem til samarbejdet med GREATTALKS. Og jeg er sikker på, at de kan motivere og inspirere drengene i god retning. Det kræver godt samarbejde, dialog og tillid, hvilket GREATTALKS er fornem eksponent for”, siger Maria Kavita Nielsen.