You are currently viewing Rambøll inviterer H2B-Lifted på mentorvirksomhedsbesøg

Rambøll inviterer H2B-Lifted på mentorvirksomhedsbesøg

”Det var især inspirerende at høre at man kan få job her, og ende med at blive leder, selvom ens forældre er ufaglærte,” fortalte 16-årige Fatjon fra mikrovirksomheden H2B-Lifted fra Fredericia, da han blev spurgt, hvad der gjorde størst indtryk.

Drengene var inviteret til Rambølls kontorer i Vejle på et øjenåbnende og inspirerende mentorvirksomhedsbesøg. Maria Ladegaard-Pedersen, Proceskonsulent i Rambøll har fulgt drengene lige fra begyndelsen og givet professionel sparring hele vejen:

 Jeg er stolt af at arbejde i en virksomhed, der er med til at tage socialt ansvar og jeg er stolt af være en lille del af en stor rejse for de sejeste drenge.”

Drengene lagde ud med en pitch for et ”ekspertpanel” og fik masser af relevante inputs og konkret vejledning til udviklingen af deres mikrovirksomhed og ambitiøse velfærdsprodukt til gangbesværede og ældre.

Markedsdirektør Pia Jakobsgaard-Iversen rådgav de unge iværksættere til at tænke på partnerskaber fremfor kunder: ”Begge parter skal føle at de får noget ud af det.”

Afdelingsleder og Head of Industry Johan Brandstrup Fegar viste rundt i de flotte og lyse lokaler i GreenTechCenter og holdt et spændende oplæg om Rambølls historie og produktudvikling og han svarede beredvilligt på alle drengenes spørgsmål. Også de mere personlige, om hans egen vej ind i Rambøll, og det gjorde stort indtryk på flere af drengene.

Det faglige niveau var højt hele vejen igennem og drengene sugede al den nye viden til sig. De lærte om alt fra iterative designprocesser og ”Fail-fast” til vigtigheden af at mødes med sine kolleger ved kaffemaskinen. Nu er drengene klar til at fortsætte udviklingen af deres mikrovirksomhed med masser af ny inspiration og gåpåmod.

Hvis du er blevet nysgerrig på de ambitiøse drenge fra Fredericia kan du læse mere om dem her, eller finde dem på LinkedIn.

Stort tak til Rambøll for den flotte dag og deres store engagement som mentorvirksomhed for H2B-Lifted på MYOB Programmet.