Royal begejstring for Mind Your Own Business

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

Mind Your Own Business var i år inviteret til Danmarks Almene Boligers (BL) årlige messe, der over to dage i Bella Centret satte fokus på velfærd, arkitektur og innovation i den almene boligsektor. Blandt de mange beslutningstagere fra landets boligområder og erhvervsliv var Mind Your Own Business inviteret som et eksempel på en innovativ velfærdsløsning i almene boligområder.

Flere beslutningstagere fra landets organisationsbestyrelser og ledende repræsentanter fra erhvervslivet kom forbi Mind Your Own Business’ stand for at blive klogere på mulighederne for samarbejde og engagement i programmet. De besøgende fik også en god snak med drengene bag Tingbjerg-mikrovirksomheden B-N1C3, som i dagens anledning solgte deres smarte T-shirts, fik spredt deres antimobnings budskab og fortalte om de mange positive erfaringer, de har gjort sig gennem Mind Your Own Business forløbet.

Royalt besøg

Til messen fik Mind Your Own Business også besøg af en helt særlig gæst. Kronprinsesse Mary var forbi og udtrykke sin begejstring for programmets metode og involverende tilgang til samarbejdet med drenge i udsatte boligområder. En metodisk indsats, som hun finder både interessant og nødvendig.

”Vi er stolte over, at Danmarks Almene Boliger har inviteret os som eksempel på en innovativ velfærdsløsning, og det har været helt fantastisk at mærke interessen for programmets metode og være i dialog med de mange repræsentanter fra både Kongehus, erhvervsliv og boligsociale helhedsplaner,” siger programchef Maria Kavita Nielsen.