fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Så er det tid til Venture Camp!

De seneste måneder har tre grupper drenge fra Gellerup i Århus, Nøjsomheden i Helsingør og Tingbjerg i København brainstormet og haft gode diskussioner for at finde frem til den produktidé, som de vil arbejde videre med til Venture Campen.

Det er nemlig til Venture Campen, at Mind Your Own Business for alvor skydes i gang. Det bliver en spændende og indholdsrig dag, hvor drengene sammen med deres venturepiloter og mentorvirksomhed skal lægge mikrovirksomhedens businessplan og fremlægge den for hinanden og de andre mikrovirksomheder. Fundamentet for de nye virksomheders succes skal lægges, og så vil der være motiverende og inspirerende oplæg af bl.a. iværksætteren Moonis Kamil (Onfone) og drengene bag G for Gentleman.

Vi glæder os enormt meget til at se alle jer gode mennesker fra Århus, Helsingør og København til Venture Camp lørdag d. 17 november. Mød op med dit åbne sind og positive energi til en fed, udfordrende og helt vildt sjov dag :-)

Læs mere om MIND YOUR OWN BUSINESS Venture Camp her