You are currently viewing UDLØBET stillingsopslag: Erfaren projektmedarbejder søges til MYOB Akademiet (barselsvikariat)

UDLØBET stillingsopslag: Erfaren projektmedarbejder søges til MYOB Akademiet (barselsvikariat)

Vores tilgang er altid at tage udgangspunkt i drengenes præmisser og møde dem med respekt og et positivt syn. Det er derfor helt essentielt, at du er en person, der ser muligheder fremfor begrænsninger. Det er afgørende, at du kan begå dig og samarbejde professionelt i mange forskellige sammenhænge og med alle vores forskellige interessenter. Du trives i en travl og utraditionel hverdag. Du nyder at blive udfordret og går ikke på kompromis med kvalitet og koncept. Du er ambitiøs og arbejder struktureret og målrettet med en positiv energi og tror på, at samarbejde og respekt for andre mennesker bidrager til positiv udvikling.

Arbejdsopgaver

I samarbejde med en team-koordinator, vil dine primære opgaver være rekruttering, organisering, motivation og uddannelse af de frivillige venturepiloter og vores samarbejdspartnere. Hertil er det også en vigtig opgave at være i løbende dialog med drengene, støtte op om udvikling i mikrovirksomhederne, sikre et succesfuldt forløb samt facilitere opstartsmøder, teambuildingmøder og større events som Strategy Camp og Graduate Camp.

Du vil også få ansvaret for:

 • Relationsopbygning og løbende sparring med drengene samarbejde med koordinatoren.
 • At have dialog med drengene og lokale samarbejdspartnere om deltagelse i aktiviteter.
 • Rekruttering, motivering og ledelse af frivillige venturepiloter i samarbejde med koordinatoren.
 • At udarbejde hvervekampagner, materialer m.v. i forhold til de frivillige venturepiloter.
 • At udarbejde og kommunikere indhold til sociale medier, korte artikler og andet nyhedsindhold fra mikrovirksomhedernes arbejde til alle vores platforme. Det sker i tæt samarbejde med kommunikationskoordinatoren.
 • Bidrage ved udarbejdelse af dokumentationsopgaver samt evaluering.
 • Tæt samarbejde med koordinator og det øvrige MYOB-team til gennemførelse af vores programmer.

Dine kvalifikationer

 • Kendskab til socialt entreprenørskab og CSR.
 • Gode samarbejdsevner og evner til få samarbejde til at fungere på flere niveauer.
 • Erfaring med at arbejde projektorienteret – med en omskiftelig hverdag.
 • Erfaring med målgruppen.
 • Erfaring med motivering og ledelse af frivillige.
 • Stærk i formidling og kommunikation – både mundtligt og skriftligt.
 • Erfaring med kommunikationsarbejde, herunder gerne sociale medier, video og hjemmesideredigering
 • Relevant uddannelse og erhvervserfaring fra lignende arbejde (+2 år).

Der forventes en vis arbejdstidsmæssig fleksibilitet, idet der må påregnes en del aften- og weekendmøder med drengene og vores samarbejdspartnere samt en del national rejseaktivitet.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende, kompetent og nærværende arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er høj. Desuden tilbyder vi gode arbejdsvilkår og indflydelse på planlægning af opgaver og egen arbejdsdag. Endelig bliver du en del af et stort netværk på tværs af erhvervslivet, civilsamfundet og kommunale samarbejdspartnere. 

Mind Your Own Business
Vi er en lille organisation i hastig udvikling. Vi værdsætter professionalisme og arbejdsomhed – men også et godt grin og et nærværende og trygt arbejdsmiljø. Hos Mind Your Own Business er arbejdsglæden høj, og der er et godt og respektfuldt kollegialt samarbejde.

Løn og pension
Løn ifølge aftale, derudover tilbydes flekstid og betalt frokostpause samt god pensionsordning.

Tiltrædelse/arbejdstid og sted:
Du ansættes i et barselsvikariat for perioden 1. august 2020 til 31. august 2021. Din ansættelse ophører derfor uden yderligere varsel den 31. august 2021. Hvis medarbejderen på barsel vælger at forlænge sin barselsperiode, vil din ansættelse kunne forlænges tilsvarende efter aftale. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med base på Otto Mønsteds Gade 5, 1571 København. 

Ansøgning
Din ansøgning med CV skal være os i hænde senest d. 10. juni kl. 12.00. Første samtale afholdes d. 22. juni og anden samtale d. 26. juni. Ansøgningen sendes til job@myob.dk  med mærket ”PROJEKTMEDARBEJDER AKADEMIET (BARSELSVIKARIAT)”.

Yderligere oplysninger
Såfremt du har spørgsmål til stillingen, der rækker udover de oplysninger, der står i stillingsopslaget, eller der findes på hjemmesiden, kan du kontakte direktør Maria Kavita Nielsen på 2611 7183 – relevante henvendelser kan kun ske i uge 21.

Læs mere om Mind Your Own Business: www.myob.dk

Mind Your Own Business ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. 

Mind Your Own Business anmoder venligst om, at du i din ansøgning angiver, hvor du først så dette jobopslag.