You are currently viewing Store drømme omsat til strategi

Store drømme omsat til strategi

For første gang i to år kunne vi igen afholde Strategy Camp i vante, professionelle rammer hos et af verdens største revisionsfirmaer, KPMG, der med de mange meter til loftet og store glaspartier med udsigt til Nordhavns havnefront ikke havde synderligt svært ved at vække den indre businessmand hos de unge iværksættere.

Workshops og inspirerende iværksætterfortælling

Strategy Camp markerer den officielle start på en ny sæson på MYOB Akademiet. Gennem faglige workshops blev dagen brugt på at veksle store drømme og ambitioner for mikrovirksomhedens udvikling til konkrete forretningsstrategier, mål og delmål – alt dette i tæt samarbejde med både frivillige venturepiloter og dygtige konsulenter fra KPMG.

Efter mange timers intenst og koncentreret arbejde fik drengene besøg af Younes Deaibes, der selv har slået sine folder som iværksætter i Mind Your Own Business-regi i mikrovirksomheden Mind Your Energy. Han er i dag direktør i landets største pizzakæde, Ild.pizza.

Med sin egen beretning kunne Younes blandt andet fortælle iværksætterspirerne om guleroden ved nogle gange at tage de sure jobs, som ingen andre gider at tage, at klø på selvom ens produkt ikke er perfekt fra start samt vigtigheden i at danne sig og vedligeholde et godt og stort netværk.

Efter inspirationsoplægget var det drengenes egen tur til at indtage scenen. Her skulle resultaterne af dagens hårde arbejde fremlægges for et ekspertpanel bestående af Younes Deaibes, Mads Fink-Jensen, Clients and Markets Leader og partner i KPMG samt Maria Kavita Nielsen, grundlægger og direktør i Mind Your Own Business. Mikrovirksomhederne fik stor ros af eksperterne, og de gode råd og kyndige feedback kan drengene nu bruge i arbejdet ude i boligområderne.

Nu skal der knokles på de ugentlige arbejdsgange, hvor drengene mødes med deres frivillige venturepiloter, for at indfri den planlagte strategi. Næste gang, mikrovirksomhederne samles hos KPMG, bliver til Graduate Camp i april næste år, hvor drengene nok en gang skal på scenen for at fortælle – denne gang for at præsentere, hvad de har opnået i deres tid på MYOB Akademiet.