Vi søger frivillige venturepiloter til en ny sæson Mind Your Own Business

Med iværksætteri som omdrejningspunkt og i samarbejde med erhvervslivet og frivillige venturepiloter tilbydes drengene  et forløb, hvor de skal etablere og drive egen virksomhed.

Hvad søger vi?

Engagerede venturepiloter, der ønsker at gøre en forskel i drengenes liv og som kan se iværksætteri og socialt entreprenørskab som metode til positiv udvikling. Teamplayers, der kan udvise empati og tålmodighed, og som kan bevare overblikket i processen. Fokuserede og vedholdende kræfter, der vil være med at til at udvikle et nyt og anderledes program. Inspiratorer der kan motivere, og ønsker at skabe noget betydningsfuldt sammen med drengene.

Film om Mind Your Own Business

Hvad tilbyder vi?

Samarbejde med en gruppe interessante og engagerede drenge. Tæt samarbejde med CSR-fokuserede virksomheder og lokale, boligsociale indsater. Muligheden for at arbejde med en veldokumenteret empowermentmetode og iværksætteri. Relevante kurser og kompetenceudvikling. Indflydelse på udvikling og drift af mikrovirksomhederne. Samarbejde med engagerede og fokuserede venturepiloter. Muligheden for at være en central sparringspartner for drengene.

Vil du være med?

Vi starter til november med en Venture Camp hos The Boston Consulting Group i København, hvor forløbet med drengene sættes på skinner. Inden da vil der være indledende teambuilding, hvor I som venturepiloter klædes på til opgaven, og vi i fællesskab definerer og udvikler forløbet.

Du kan blive tilknyttet en mikrovirksomhed i Københavnsområdet, Århus, Randers eller Horsens. Det forventes, at man som venturepilot kan afsætte 3-4 timer, minimum 2 gange om måneden med opstart i oktober 2016 til og med maj 2017. Periodevis vil der være behov for at afsætte lidt yderligere tid.

Vi holder løbende samtaler med interesserede venturepiloter, så kontakt os, så snart du kan se dig selv i programmet.

Læs mere og tilmeld dig som venturepilot