Vi søger frivillige venturepiloter til en ny sæson Mind Your Own Business Programmet

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

Med iværksætteri som omdrejningspunkt og i samarbejde med erhvervslivet og frivillige venturepiloter tilbydes drengene et forløb, hvor de skal etablere og drive egen virksomhed.

Hvad søger vi?

Engagerede venturepiloter, der ønsker at gøre en forskel i drengenes liv og som kan se iværksætteri og socialt entreprenørskab som metode til positiv udvikling. Teamplayers, der kan udvise empati og tålmodighed, og som kan bevare overblikket i processen. Fokuserede og vedholdende kræfter, der har lyst til at støtte drengene fra idé til virkelighed. Inspiratorer der kan motivere, og ønsker at skabe noget betydningsfuldt sammen med drengene.

Film om Mind Your Own Business

Hvad tilbyder vi?

Samarbejde med en gruppe fantasifulde og engagerede drenge. Tæt samarbejde med CSR-fokuserede virksomheder og lokale boligsociale indsater. Muligheden for at arbejde med en veldokumenteret empowermentmetode og iværksætteri. Indflydelse på udvikling og drift af mikrovirksomhederne. Samarbejde med andre engagerede venturepiloter. Muligheden for at være en central sparringspartner for drengene og hjælpe dem til at indfri deres mål.

Hvornår starter vi?

Det officielle startskud finder sted i november i form af en Venture Camp hos The Boston Consulting Group i København, hvor drengene udvikler en businessplan for virksomheden. Inden da vil der være en indledende teambuilding, hvor I som venturepiloter klædes på til opgaven, og vi i fællesskab definerer og udvikler samarbejdet. Der vil også være et socialt arrangement, hvor I møder drengene og lærer dem lidt at kende, inden I arbejder med mikrovirksomheden.

Hvad er tidsforbruget?

Du kan blive tilknyttet en mikrovirksomhed i Københavnsområdet, Kokkedal, Århus eller Viborg. Der arbejdes med mikrovirksomheden én fast hverdag om ugen fra kl. 17-19, hvortil man som venturepilot forventes at kunne afsætte ca. 3 timer fra oktober 2017 til og med maj 2018 – naturligvis med enkelte undtagelser. Periodevis vil der være behov for at afsætte yderligere tid – fx op til lancering af et produkt eller afholdelse af et event.

 

Der afholdes løbende samtaler med interesserede venturepiloter, så kontakt os, så snart du kan se dig selv som en del af programmet. Send en mail til info@myob.dk eller ring til os på tlf. 26 77 86 61.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere og tilmeld dig som venturepilot