You are currently viewing Vi søger lige nu venturepiloter til Nørrebroløbet 2019

Vi søger lige nu venturepiloter til Nørrebroløbet 2019

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

Det er niende år i træk, at Nørrebroløbet skydes i gang. Nørrebroløbet bliver afviklet af en gruppe drenge fra Gadepulsen på Nørrebro, i samarbejde med frivillige venturepiloter. Samarbejdet med drengene, som er mellem 10-14 år, vil bygge ovenpå gode erfaringer fra tidligere år, men samtidig have fokus på at gøre dette års løb til noget helt unikt.

Nørrebroløbet er et samarbejde mellem Mind Your Own Business, Gadepulsen og kommunikationsbureauret.

HVEM SØGER VI?

Som venturepilot vil din primære opgave være at støtte op om drengenes ugentlige arbejde i mikrovirksomheden og motivere dem til at realisere deres mål. Drengene fra Nørrebroløbet arbejder hver mandag fra kl. 17.00-19.30 og det forventes, at du som venturepilot kan deltage i arbejdet fra slutningen af februar til juni 2019. Udover arbejdsgangene hver mandag vil der periodevis være behov for at afsætte yderligere tid (f.eks. op til afviklingen af løbet i juni).

Helt konkret søger vi:

  • Engagerede venturepiloter, der ønsker at gøre en forskel i drengenes liv og som kan se iværksætteri og socialt entreprenørskab som metode til positiv udvikling.
  • Holdspillere der kan udvise empati og tålmodighed, og som kan bevare overblikket i processen.
  • Fokuserede og vedholdende kræfter, der har lyst til at støtte drengene fra idé til virkelighed.
  • Inspiratorer der kan motivere, og ønsker at skabe noget betydningsfuldt sammen med drengene.

HVAD TILBYDER VI?

Som frivillig venturepilot for du mulighed for at komme tæt ind på livet af en gruppe unge og idérige drenge fra Indre Nørrebro. Du får erfaring med socialt iværksætteri og muligheden for at samarbejde med andre engagerede og fokuserede venturepiloter og erhvervslivet, samt løbende sparring fra Mind Your Own Business.

VIL DU VÆRE MED?

Der afholdes løbende samtaler med interesserede venturepiloter, så kontakt os, så snart du kan se dig selv som en del af Nørrebroløbet. Udfyld kontaktformularen nedenfor eller ring til os direkte på tlf. 26 77 86 60.

[form id=”5460″]