VIRKSOMHEDER STYRKER DRENGENES LÆRING OG SELVTILLID SOM FAGLIGE SPARRINGSPARTNERE

I ti år har Mind Your Own Business etableret partnerskaber med kompetente virksomheder fra erhvervslivet. De er professionelle sparringspartnere, der engagerer sig og gør en stor indsats for, at drengene kan udvikle sig og lykkes med deres drømme om en mikrovirksomhed.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Her kan du se en film om vores strategiske erhvervspartnere Boston Consulting Group, KPMG og Implement Consulting Group.

Erhvervspartnerne er professionelle samarbejdspartnere, der engagerer sig som rådgivende konsulenter, mentorvirksomheder, banksamarbejder og som større strategiske partnere. De har en central og afgørende rolle, som er med til at gøre Mind Your Own Business mulig.

Fælles for alle virksomhederne er, at de viser drengene, at de vil dem, og at de tror på deres potentialer og iværksætterdrømme. De gør det muligt for unge drenge fra udsatte boligområder at lære nye kompetencer og udvikle sig i arbejdet med deres forretningside.

Udvikling af en forretningsplan, redskaber til et godt samarbejde, markedsføring af produkter, økonomistyring i mikrovirksomheden. Det er nogle af de emner, som erhvervspartnerne har professionel erfaring med og kan give videre til drengene.

UDVIKLENDE FOR BÅDE DRENGE OG VIRKSOMHEDER

Siden 2012 har Boston Consulting Group været strategisk erhvervspartner for Mind Your Own Business. Konsulenthuset samarbejder med drengene i udviklingen af deres mikrovirksomhederne, men fungerer også som strategisk samarbejdspartner i udviklingen af organisationen.

Drengene rykker sig i samarbejdet, effekten af indsatsen ses tydeligt, og derfor involverer Boston Consulting Group sig, fortæller Esben Hegnsholt, der er managing director og partner ved konsulenthuset.

Hvert år danner konsulenthusets hovedkontor i København rammerne for to store begivenheder for drengene på MYOB Programmet. Venture Camp i november er startskuddet på drengenes arbejde, hvor de skriver en forretningsplan i samarbejde med konsulenter fra BCG.

Business Awards i maj er det afsluttende event, hvor drengene præsenterer mikrovirksomhederne for konsulenterne og fortæller om deres succeser, udfordringer og læringer i arbejdet.

Samarbejdet med drengene er givende og motiverede for konsulenterne, som får noget personligt ud af at involvere sig, fortæller Esben Hegnsholt.

 

”Der er frivillighed og entusiasme omkring det her projekt. Det, som vi får ud af det personligt, er denne her energi, der er omkring projektet: Det at kunne være sammen med drengene de her dage og se den verden, de kommer fra, og hvor meget de rykker sig,” siger han og uddyber:

“Så at se dem første gang i november og igen i maj, dét gør en hel del for ens eget energiniveau, fordi man kan se, hvor meget fremdrift der har været,” siger Esben Hegnsholt.

ERHVERVSPARTNERNE STØTTER OP OM DRENGENE

Det internationale rådgivnings- og revisionsselskabet KPMG har været strategisk erhvervspartner siden 2016. Her engagerer konsulenterne sig som fagpiloter for drengene og støtter dem med faglig sparring, inspiration og viden om det at drive en virksomhed.

Fagpiloterne fra KPMG faciliterer en række workshops og to store begivenheder for drengene på MYOB Akademiet. Til Strategy Camp i oktober sætter drengene i tæt sparring med fagpiloterne mål og ambitioner for, hvad de vil nå de næste otte måneder.

Mens de til den afsluttende Graduate Camp i april fejrer samarbejdet og sammen skriver en strategi for, hvad drengene vil arbejde videre med selvstændigt. For KPMG er det givende at kunne tilbyde drengene faglig og professionel sparring, fortæller Henrik Mulvad.

”Drengene får en helt anden platform for at lykkes her i livet, når de har været igennem sådan et forløb, fordi de får et andet perspektiv på livet, de lærer nogle nye ting. Så deres chancer for at lykkes og få succes her i livet er meget større, efter de har været igennem forløbet.”

DRENGENES SELVTILLID STYRKES

Implement Consulting Group har siden 2017 været strategisk erhvervspartner for Mind Your Own Business. Konsulenthuset er med til at planlægge og facilitere workshops, som giver drengene og de frivillige venturepiloter nye værktøjer til at have gode, effektive arbejdsgange.

Til TeamBooster får drengene redskaber til at strukturere arbejdet i mikrovirksomhederne, mens venturepiloterne til FacilitationBooster får værktøjer til at facilitere og rammesætte drengenes arbejde. Det giver glæde for konsulenterne, som oplever, at de bidrager positivt, fortæller Eran Ravn Ben-Ami, som er senior management konsulent ved Implement.

”Noget af det, som jeg oplever, at drengene udvikler mest af, når de er her, det er selvtillid. En tro på at de kan. En tro på at andre folk også tror på dem. Det er nogle ekstremt kompetente drenge, som har et enormt drive. Der mangler ligesom bare en tro på sig selv, så de kan tage teten og få ting til at ske,” siger han.

Implements mangeårige erfaring med ledelsesudvikling styrker drenge og venturepiloter i at få et dynamisk samarbejde, hvor de kan nå i mål med drengene ambitioner. For konsulenterne er det også udviklende, da de får testet og styrket deres professionelle værktøjskasse, siger Eran Ravn Ben-Ami.

Hos Mind Your Own Business er vi taknemmelige for samarbejdet med erhvervslivet og de virksomheder, som med deres faglighed, passion og dedikation involverer sig for at støtte op om drengenes udvikling og læring.