BUSINESS AWARD 2017: SXB

Business Awarden markerer afslutningen på det officielel Mind Your Own Business forløb. På dagen bliver drengene hædret for deres indsats og fejret med en prisuddeling. Uddelingen af priserne sker på baggrund af bedømmelser fra en ekstern dommerkomité, bestående af erhvervsfolk og markante profiler, som frivilligt engagerer sig i nomineringen af mikrovirksomhederne.

Film om SXB

Prisen for Branding & Markedsføring

Prisen for Branding og Markedsføring går i år til en mikrovirksomhed, der har formået at koble produkt, historiefortælling og lokalområde i én samlet stærk fortælling.

Drengene har udvist en passion og lyst til at drive forretning. Niveauet og ambitionerne har været høje, og drengene har været dygtige til at skabe en bred forankring og omtale af deres mikrovirksomhed.

Ved at gå professionelt til værks, har drengene på kort tid formået at skabe en virksomhed, med et stærkt personligt brand, som kan overleve økonomisk og skaber lokalt engagement.

Gennem teamwork og brug af lokalt netværk til at dele deres budskab, har drengene formået at få fantastisk god eksponering på en bred vifte af marketingskanaler.
Drengene får prisen for deres begejstring og den bekræftelse de har fået fra medierne og lokalmiljøet. Det vil føre dem langt.

Tillykke til SXB!

Dommerkomité til Business Award