You are currently viewing Business Awards 2018: ProDust

Business Awards 2018: ProDust

Business Awards 2018 markerer afslutningen på endnu en sæson for Mind Your Own Business programmet. På den store dag blev drengenes gode indsats og udvikling af deres mikrovirksomheder fejret med en prisuddeling. Uddelingen af priserne sker på baggrund af bedømmelser fra en ekstern dommerkomité, bestående af erhvervsfolk og markante profiler, som frivilligt engagerer sig i nomineringen af mikrovirksomhederne.

Stort tillykke til alle vinderne.

Dommernes ord

“Ud over at være unik, rummer mikrovirksomhedens produkt et enormt økonomisk og socialt potentiale, som kan gå hen og blive historisk. Med en stærk visuel identitet og et gennemført, nytænkende koncept er det ikke uden grund, at mikrovirksomheden allerede har fået opmærksomhed ude fra.

Mikrovirksomhedens produkt bevæger sig i et kæmpe marked, med mange store spillere. Til trods for dette, har drengene har ikke ladet sig påvirke af den store forretningsverdens måde at tænke på, hvilket gør mikrovirksomheden utrolig spændende.

Mikrovirksomheden laver et produkt, som løser et problem, drengene og deres venner selv har mødt – og det er dét, de store ideer er lavet af! Det er ikke sikkert, at drengene er 100% bevidste omkring, hvor stort et potentiale deres mirkovirksomhed har, men deres produkt kan ramme en guldåre, som var det, det gamle vilde vesten.”

Det kræver noget helt særligt at kunne skabe et produkt af den kaliber som drengene står bag”

Vi glæder os til at skulle fortsætte det fremtidige arbejde med drengene, når de efter sommerferien starter på Mind Your Own Business Akademiet

Mød mikrovirksomheden ProDust

Følge ProDust her