Første udviklingscamp på Mind Your Own Business nye Akademi nærmer sig

I tæt samarbejde med Bikubenfonden etablerer Mind Your Own Business et nyt Akademi, hvor ambitiøse Mind Your Own Business drenge over fem måneder får mulighed for at videreudvikle deres eksisterende mikrovirksomheder.

Den første måned af Akademiet er blevet brugt på at klæde alle parter på til samarbejdet og forberede mikrovirksomhederne på det kommende, intense arbejde.

Tæt partnerskab med KPMG

Over de næste fire måneder skal 19 drenge derfor arbejde strategisk med udviklingen af deres mikrovirksomheder i tæt samarbejde med KPMGs dygtige konsulenter og frivillige kræfter fra civilsamfundet.

Et tæt partnerskab med KPMG har gjort det muligt, at tilbyde hver mikrovirksomhed et team af KPMGs konsulenter i rollen som fagpiloter. Fagpiloterne vil på camps og workshops arbejde med mikrovirksomhederne om konkrete, strategiske mål og udviklingspunkter og vil derudover stå til rådighed for løbende sparring og workshops. KPMG har ved samarbejdet muliggjort et enormt læringspotentiale for de involverede mikrovirksomheder og drenge, og den professionelle sparring markerer et skift i ambitionsniveau for både drenge og mikrovirksomheder.

Mikrovirksomhederne på Akademiets første forløb

Vi er derfor utrolig stolte af at kunne præsentere de tre mikrovirksomheder, som er gået videre på Mind Your Own Business Akademi;

Smøkker: Smøkker består af seks kreative drenge og har til huse i Kokkedal. På blot to år har drengene formået at lancere tre smykkekollektioner for mænd, og Ibrahim, Mahmoud, Mohammed, Yusuf, Eran og Hosam håber, at Akademiet vil hjælpe dem med at vokse endnu mere.

Besøg drengene på deres facebookside her.

Video om mikrovirksomheden SMØKKER

B-N1C3: Med næsten fem år på bagen, er B-N1C3 Akademiets ældste mikrovirksomhed. Mikrovirksomheden blev grundlagt i 2012 og har siden produceret og solgt t-shirts og caps med et budskab mod mobning. Mikrovirksomheden består af fire ambitiøse drenge, Umut, Sheraz, Zakaria og Momin, som håber, at Akademiet kan støtte dem i, hvilken retning de skal gå med deres virksomhed, og hvordan de kan komme endnu længere ud med deres budskab.

Besøg drengenes hjemmeside, eller gå ind og se en video om dem her.
Same Inside, Different Outside (SIDO): SIDO blev grundlagt sidste år og består af ni drenge fra Gadehavegård i Høje-Taastrup. Danial, Umut, Necdet, Bilal, Berdan, Kadir, Kujtim, Samet og Altin fik på blot 8 måneder planlagt og produceret 3 rap-videoer med budskaber mod mobning, racisme og vold samt en tøj-kollektion. Deres vision på lang sigt er, at arbejde for at gøre verden til et bedre sted ved at vende krig til fred, racisme til kærlighed og våben til dialog.

Besøg SIDOs hjemmeside for at se deres tre rap-videoer.

Se videoen om SIDO

Der skal lyde et stort velkommen på Akademiet til alle tre mikrovirksomheder!

Første udviklingscamp

I morgen åbner dørene hos KPMG i København til den første udviklingscamp. Her vil mikrovirksomhederne samarbejde med deres venturepiloter og fagpiloter om at identificere to overordnede, strategiske udviklingsområder for de kommende fire måneder. Eftermiddagen vil blive brugt på at dykke ned i konkrete strategiske målsætninger og planlægning af arbejdet.

Vi glæder os utrolig meget til at følge mikrovirksomhederne på den spændende rejse og den udvikling de begiver sig ud på.

Følg med på de sociale medier i morgen, når Akademiets officielle startskud lyder!