You are currently viewing Magnusson Law engagerer sig som erhvervspartner og vil rådgive drengene

Magnusson Law engagerer sig som erhvervspartner og vil rådgive drengene

Erhvervspartnere i Mind Your Own Business er en del af det fundament, som gør vores samarbejde med unge drenge muligt. Virksomhederne engagerer sig og kan give drengene indblik i nye muligheder og motivere dem til forskellige veje til uddannelse og arbejde.

Advokatfirmaet Magnusson Law vil som ny erhvervspartner til vores organisation bidrage med sin faglighed indenfor juridisk rådgivning og sparring. Dertil vil det engagere sig i samarbejdet med drengene og udviklingen af deres mikrovirksomheder.

Det er vigtigt at give noget tilbage til samfundet for advokatfirmaet, fortæller Sam Jalaei, der er partner og en del af ledelsen hos Magnusson Law. Han glæder sig særligt til at samarbejde med de unge mikroiværksættere.

”Jeg synes, at Mind Your Own Business er et af de mest fantastiske projekter. Det får unge ind på det rette spor, fastholder dem på det rette spor og kan give dem en fornuftig fremtid,” siger Sam Jalaei.

[breaker id=”13948″]

Ny sparringspartner for drengene

Når det igen bliver muligt, ser han frem til kunne mødes fysisk med nogle af drengene. Som sparringspartner kan Magnusson Law svare på spørgsmål og komme med faglige indspark.

”Vi vil vise drengene, hvordan en virksomhed kan drives. Vi har god forståelse for, hvordan vores klienter driver deres virksomheder. Vi kan hjælpe drengene med, hvad man skal og ikke skal gøre. Vi vil rådgive dem og tale med dem om succeskriterier, og hvad man kan gøre, når man møder modgang og udfordringer,” siger han.

Sam Jalaei kom til Danmark som flygtning, da han var 11 eller 12 år gammel. Først boede han på et asylcenter i Skælskør og voksede sidenhen op i Kokkedal. Han fik en uddannelse og mange nye muligheder. Derfor er det oplagt at give noget tilbage, fortæller han.

”Når jeg kunne klare mig og blive advokat og partner i et internationalt advokatfirma, så kan de her drenge også. Hvor der er vilje, er der vej. Hvis man udviser flid, dygtighed, engagement og arbejder hårdt, så kan man nå langt. Dét kan de her drenge også,” siger Sam Jalaei.

Magnusson Law er kompetent og leverer en nærværende service, der matcher den udvikling, Mind Your Own Business står overfor. Samtidig har advokatfirmaet en oprigtig interesse for den dagsorden, organisationen arbejder med, mener Maria Kavita Nielsen, der er stifter og direktør i Mind Your Own Business.

Udover det juridiske bidrag har Magnusson Law også valgt at engagere sig i samarbejdet med drengene ved eksempelvis virksomhedsbesøg, oplæg og sparring. Det har altid en stor betydning, når erhvervslivet viser vejen til positiv dialog med drengene, og jeg er sikker på, at drengene vil finde stor inspiration i mødet med advokatfirmaet,” siger hun.

[breaker id=”13955″]