Mind Your Own Business modtager Kronprinsparrets Sociale Pris 2015

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

DR1: Kronprinsparrets Priser 2015

“Mind Your Own Business skal anerkendes for den store forskel programmet gør for de direkte involverede unge. De får nye perspektiver på livet. Samtidigt får samarbejdspartnere fra det private erhvervsliv og de frivillige et mere nuanceret syn på de unge. Både de udfordringer drengene står overfor, men også de stærke ressourcer de er. Nye positive historier øger stoltheden, og styrker fællesskab i lokalområdet, og det inspirerer andre unge til at være aktive og deltagende.”

“Det er vores håb med prisen, at prisen kan medvirke til at flere unge får øjnene op for deres egne evner og at endnu flere virksomheder og frivillige, vil bidrage til at disse unge inddrages og udfordres i arbejdet med at starte egne virksomheder. Det kan være med til at styrke drengenes tro på fremtiden. Stort tillykke med prisen,” udtalte H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Royal anerkendelse for banebrydende socialt arbejde


Vi er enormt stolte over de smukke ord kronprinsessen beskriver Mind Your Own Business med, da programmet i weekenden blev tildelt Kronprinsparrets Sociale Pris 2015.

En hyldest til virksomheder, frivillige og samarbejdspartnere

Formålet med prisuddelingen er at synliggøre og anerkende ekstraordinære præstationer indenfor dansk og grønlandsk kultur og socialt arbejde. Netop på det sociale område valgte Kronprinsparret at pege på Mind Your Own Business, der nu på sjette år arbejder ud fra en ambition om at fremhæve de store potentialer, der findes hos etniske minoritetsdrenge fra udsatte boligområder.

Samtidig er prisen en særdeles velfortjent hyldest af de mange frivillige, virksomheder og samarbejdspartnere, der hver især medvirker til at drengene opnår en lang række positive oplevelser i arbejdet med at udvikle egne mikrovirksomheder:

“Det er alle mennesker, der har givet Mind Your Own Business liv, så det ikke blot forblev en smuk og uopnåelig vision. Deres indsats er det virkelige liv – den ærlige hverdag og et nærværende og respektfuldt møde mellem ambitiøse og kompetente mennesker, der ønsker udvikling og har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne” – sagde programchef, Maria Kavita Nielsen da hun fik overrakt prisen.