You are currently viewing Mind Your Own Business udvider strategisk samarbejde med Implement Consulting Group

Mind Your Own Business udvider strategisk samarbejde med Implement Consulting Group

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

Som strategisk partner bidrager Implement med udvikling, planlægning og facilitering af aktiviteter, som gør både drengene og frivillige venturepilotere skarpere på at skabe fremdrift og udvikling i mikrovirksomhederne. I år afholder Implement en TeamBooster for drengene på MYOB Akademiet, hvor de opbygger og styrker drengenes kompetencer til selvstændigt at styre og lede arbejdet i mikrovirksomheden. Derudover afholder de FacilitationBoosters for alle venturepiloter i MYOB, hvor de trænes i at facilitere møder samt skabe dynamik, ejerskab og resultater i samarbejdet med drengene.

”Implement Consulting Groups ekspertise og mangeårige erfaring indenfor ledelsesudvikling, gør virksomheden til en stærk partner i at klæde vores frivillige venturepiloter på til at facilitere fremdrift i mikrovirksomhederne, hvilket er afgørende for drengenes udvikling. Implement er en vigtig strategisk samarbejdspartner for Mind Your Own Business, og vi sætter stor pris på det professionelle og nærværende samarbejde ” udtaler Direktør for Mind Your Own Business Maria Kavita Nielsen.

Implement er en virksomhed med stort fokus på Corporate Social Responsibility, og derfor får deres medarbejdere mulighed for at engagere sig i projekter, de er særligt passioneret omkring, og hvor deres kompetencer kan bidrage til at skabe social udvikling. Dette mærker vi tydeligt i samarbejdet, hvor vi altid møder engagerede og dygtige konsulenter, som både er skarpe på deres faglighed og samtidig brænder for at bidrage til drengenes faglige og personlige udvikling.

Det opleves virkelig at man gør en forskel, når man arbejder med drengene, mikrovirksomhederne og deres venturepiloter. Vi oplever at det gør en stor forskel for, hvordan drengene og venturepiloterne arbejder sammen, og at de værktøjer og metoder vi introducerer, ikke kun kan bruges i Mind Your Own Business-regi, men også kan benyttes i forbindelse med studie eller andet arbejde” udtaler Eran Ravn Ben-Ami, Management Consultant hos Implement, som har været drivkraften bag det strategiske samarbejde.

Udover at skabe værdi for drengene og venturepiloterne ser han også en stor værdi for Implements konsulenter, når de tager del i samarbejdet: ”Det giver en masse fagligt for Implements medarbejdere, da vi får brugt vores selvudviklede faciliteringsmetoder, samt nogle af de teorier vi bruger meget i vores dagligdag, så som Whole Brain. Det betyder at man som facilitatortræner hos Mind Your Own Business, efterfølgende oplever at stå stærkere fagligt ude ved vores kunder” forklarer Eran.

Vi er stolte og taknemmelige over samarbejdet med Implement, og vi glæder os til at gå en ny sæson i møde med endnu flere aktiviteter.