You are currently viewing Soulland vil styrke drengenes arbejde som samarbejdspartner

Soulland vil styrke drengenes arbejde som samarbejdspartner

Det er ikke første gang, at vi hos Mind Your Own Business har glæden af at samarbejde med Soulland. I 2014 var tøjmærket mentorvirksomhed for de unge iværksættere bag mikrovirksomheden Urban Wear fra Urbanplanen på Amager.

Derfor er vi stolte over, at Soulland nu engagerer sig i et nyt partnerskab med os. Virksomheden kan med sine 18 års erfaring med at drive forretning og udvikle tøj bidrage med både viden, faglighed og kreativ sparring til drengenes udvikling.

Soulland blev etableret i København i 2002 og producerer dame- og herretøj, som har et stærkt fokus på æstetiske detaljer og høj kvalitet. Oplevelserne med at opbygge og drive en virksomhed kan Soulland bruge i samarbejdet med drengene, fortæller Silas Oda Adler, der er kreativ direktør og stifter af Soulland.

”Jeg synes, at Mind Your Own Business’ fokus og arbejde er enormt vigtigt. Jeg er selvautodidakt og forstår mig på, hvor meget man kan ved ”learning by doing.”

”Vi har prøvet en masse af det, drengene står i. Vi har vundet og tabt og alt derimellem. Mest af alt forstår vi, hvad de går igennem og kan lytte forstående til deres udfordringer,” siger Silas Oda Adler.

De syv drenge fra mikrovirksomheden Águila fra Høje Gladsaxe har været på virksomhedsbesøg hos Soullands hovedkontor i København i september i år. De unge iværksættere, som er i alderen 16 til 19 år, designer kasketter på MYOB Akademiet.

Og drengene har en vision om at udvide kollektionen med tøj. Mødet med Silas Oda Adler var inspirerende for drengene, fordi den erfarne iværksætter delte ud af sine erfaringer med at etablere en virksomhed og få succes på både den danske og internationale modescene.

”Jeg er ikke i tvivl om, at det kan skabe positiv udvikling for drengene at etablere mikrovirksomheder. Det giver ansvar at have en virksomhed, og ansvar giver selvrespekt og selvværd. Og det er en del af at finde balance og drivkraft. Samtidig åbner virksomhederne øjnene for mulige uddannelses- og fremtidsmuligheder,” siger Silas Oda Adler.

Hos Mind Your Own Business er vi stolte over det nye partnerskab, som vi glæder os til at udvikle i samarbejde med Soulland.