fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

VIDEO: Never Give Up

Søndag den 22. maj går det løs, når drengene fra Never Give Up inviterer alle i Albertslund til årets Tri-Games på Albertslund Stadion. Til at åbne arrangementet vil byens borgmester Steen Christiansen holde velkomsttale.

I Blokland, Albertslund arbejder de unge iværksættere i mikrovirksomheden Never Give Up sammen med deres frivillige venturepiloter med at få de allersidste detaljer på plads før deres sportsarrangement Tri-Games skal afholdes på Albertslund Stadion den 22. maj kl. 11.

Tri-Games er et gratis event, der er åbent for alle – store som små, øvede såvel som nybegyndere. Her får deltagere en unik mulighed for at prøve nogle nye sportsgrene i form af fodtennis og bumper ball samt forhindringsløb. Arrangørernes ønske med eventet er at samle beboere i Albertslund og omegn om en hyggelig dag alle kan være fælles om, og på den måde bryde med de fordomme, som mange har om byen.

Læs mere og tilmeld dig Tri-Games

Never Give Up på facebook

Med støtte fra borgmesteren

Til at tage imod deltagerne på dagen vil borgmester i Albertslund Steen Christiansen være med og  holde en velkomsttale der officielt vil åbne årets Tri-Games.

Du kan læse mere om Tri-Games og se hele programmet på Never Give Ups hemmeside eller facebook, hvor du også kan tilmelde dig og dit hold.

Never Give Up hjemmeside